Начало » Лайфстайл » Азис ходи на пазар с охрана

Азис ходи на пазар с охрана

18.11.2019 14:40 319
Азис ходи на пазар с охрана

Азис има своя сянка – едър мъжага, който е плътно до него и го следва навсякъде, видя HotArena.

Костинбродският славей ходи дори и на пазар с охрана и мускулестият мачо го следва навсякъде по петите. Изпълнителят бе на пазар в столичен магазин за детски играчки, като си тръгна от търговския център само с минерална вода и 2-3 дреболии, видяха папараците на „Уикенд”.

Кралят на фолка бе спортно облечен, целия в черно, с шапка с козирка и слънчеви очила. Охранителят му вървеше по петите му, преметнал чанта „диагоналка” и с развлечен анцуг. Пазвантът стоеше на известно разстояние от клиента си, но го държеше под око.

Ромът има много фенове, но и не по-малко зложелатели, поради което се обградил охрана, който играе ролята и на шофьор. Двамата бързо обиколиха двата етажа на детския магазин и се отправиха директно към касите. Телохранителят на Азис се редеше на опашка на касата на хипермаркета, а звездата говореше по телефона с възможно най-тихия глас. Азис се стремеше да не се набива на очи, но почти всички го разпознаха. Любопитен факт е, че бодигардът му не беше много по-едър от самия изпълнител, който обича да се чувства като истинска световна звезда. Фолк идолът дава около 2 бона заплата на гарда, който влизал в ролята и на шофьор. Двамата винаги са заедно, независимо дали Азис отива на участие, шопинг или пък е излязъл просто на кафе.

hotarena

0 покажи коментарите
Още по темата:
Новата Мис Плеймейт е истинска красавица… преди операциите (Стари снимки) Мис Плеймейт 2019 е истинска красавица, ама преди пластиките, коментират зевзеци. За разлика от редица свои предшественички, които бяха хулени заради външния си вид, фенове признаха хубостта на  ... 05.12.2019 12:10 271 0
Още от Лайфстайл »