Начало » Лайфстайл » Ненчо Илчев изплати жилището на Евтим Милошев

Ненчо Илчев изплати жилището на Евтим Милошев

13.11.2019 19:30 611
Ненчо Илчев изплати жилището на Евтим Милошев

Обичаният актьор Ненчо Илчев най-сетне изплати апартамента си и вече може да се похвали със собствено жилище, разбра HotArena.

За него той е благодарен до живот на продуцента Евтим Милошев. Който не само му дал платена работа, но и го уредил с голямо жилище. В момента, в който звездата от "Столичани в повече" бил изпаднал в немилост и спешно се нуждаел от свой дом, продуцентът му продава на тънка цена своето жилище.

"Бях в много труден етап от живота ми, когато не знаех накъде да поема - нямах жилище, а съм с дете. Живеех в квартира на Съюза на артистите в "Зона Б-5", в едно таванско помещение. В един момент виждах, че няма как да продължим така - аз и жена ми ставаме на години, детето също. Споделих с Евтим, който веднага отсече, че това не е моя грижа. Сега живея в жилище, което той е строил за себе си, но ми го продаде много евтино. Направи жесток жест към мен", щастлив е Ненчо. 

За покупката той изтеглил кредит, който вече е изплатен. Усмихнатият актьор не крие признателността си към Евтим и Любо Нейков, благодарение на които животът му се преобръща на 180 градуса в положителна насока. Преди повече от 10 години те го наемат в предаването "Комиците", а след това му дават ролята на отец Григорий в най-сполучливия сериал "Столичани в повече". Милошев дава мило и драго за своите актьори, без които продукциите му няма да са това, което са.

"Още на първата ни среща ми направи впечатление. Имаше изключителни способности - вадеше от джобовете си кренвирши, сутиени, всякакви странни предмети, разсмиваше ни, а и е изключително свестен човек", хвали го Милошев, пише България днес.

hotarena

0 покажи коментарите
Още по темата:
Новата Мис Плеймейт е истинска красавица… преди операциите (Стари снимки) Мис Плеймейт 2019 е истинска красавица, ама преди пластиките, коментират зевзеци. За разлика от редица свои предшественички, които бяха хулени заради външния си вид, фенове признаха хубостта на  ... 05.12.2019 12:10 271 0
Още от Лайфстайл »