Начало » Избори » С много емоции и топли чувства бе посрещната инж.Десислава Тодорова от жителите на село Сираково

С много емоции и топли чувства бе посрещната инж.Десислава Тодорова от жителите на село Сираково

21.10.2019 21:20 836
С много емоции и топли чувства  бе посрещната инж.Десислава Тодорова  от жителите на село Сираково

На митинг–концерт кандидатът за кмет на Местна коалиция „Съюз на демократичните сили" инж.Десислава Тодорова се срещна със своите избиратели в село Сираково. Инж.Десислава Тодорова  уверено  представи своята кандидатура и листата си за общински съветници и призова жителите на Сираково да я подкрепят за трети мандат, за да продължи своето дело свързано с подобряване качеството на живот за малките населени места в общината. Също така представи своите  постижения през двата си мандата на управление. Припомни на жителите на Сираково, че тя е първият и единствен кмет, който е положил най-много грижи и усилия за запазване духа и благото на хората в най-малкото село на община Борован. 

Най–голямото и постижение е построяването на храм  - параклис, който обеща да изгради при встъпването си в  длъжност като кмет на община Борован и  въпреки всички спънки  с които се срещна, успя да спази своето обещание и да построи молитвен храм за жителите на Сираково.

През двата мантата на управление са положени доста труд  и усилия жителите на село Сираково да се чувстват спокойни. Възстановено е уличното осветление, назначавани са хора на  работа, които да се грижат за почистване и поддържане облика на селото, осигурени са грижи и безплатна храна за възрастните и самотно живеещи хора, които са основни жители на селото.

„През цялото това време като кмет на община Борован  работихме, като едно  цяло с вашия кмет на селото г-н Гриша Георгиев. Двамата заедно решавахме своевременно възникнали проблеми и ситуации, както на жителите, така и на селото.  Добрите партньорски отношения инж.Десислава Тодорова обеща да запази и ако бъде избрана на 27 октомври  за кмет на община Борован. За доброто настроение на всички присъстващи се погрижи ансамбъл Мездра и дует „Огън и вода"- Иван  Розинов и  Ивона. С бурни аплодисменти и призив "Победа" завърши срещата в село Сираково.

Гласувайте на 27 октомври с номер 67 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

С много емоции и топли чувства  бе посрещната инж.Десислава Тодорова  от жителите на село Сираково
С много емоции и топли чувства  бе посрещната инж.Десислава Тодорова  от жителите на село Сираково
С много емоции и топли чувства  бе посрещната инж.Десислава Тодорова  от жителите на село Сираково
0 покажи коментарите
Още по темата:
Демира Димитрова няма да си изнася багажа от кметството Софрониево Демира Димитрова няма да си изнася багажа от кметството Софрониево, това решиха избирателите в мизийското село на балотаж на местните избори в неделя. Кандатката на НФСБ събра одобрението на 546 души,... 05.11.2019 11:00 693 0
Още от Избори »