Начало » Събития » Борисов направи десант в Северозапада заради „Балкански поток“ СНИМКИ

Борисов направи десант в Северозапада заради „Балкански поток“ СНИМКИ

21.10.2019 14:25 2638
Борисов направи десант в Северозапада заради „Балкански поток“ СНИМКИ

Премиерът Бойко Борисов пристигна на изненадващо посещение в Северозападна България. Официалната причина за десанта на министър-председателя  беше строителството на северната част на "Балкански поток" - от Провадия до сръбската граница. Той извърши проверка на напредъка на строителните дейности по разширяване на газопреносната инфраструктура на "Булгартрансгаз" ЕАД.

"Елате да се снимаме и пращайте на Вучич, че той не вярваше", пошегува се Борисов. Той заяви, че сръбският президент ще присъства на официалното откриване заедно с Виктор Орбан. "Магистрали правим, газопроводи правим. Ще си говорим за зали и за стадиони. Досега да я бяхте построили тази зала по времето на Орешарски. Развалили конната база. Ще се разходя и до Плевен, но не ми стига времето", добави Борисов. "Всеки ден идва по един влак. 25 вагона с тръби и 60-70 ТИР-а. Хубаво е това и на жълтите павета да го виждат, защото мислят, че е лесно и с бойчки се рисува", подчерта премиерът, който поздрави работниците по пътя на газопровода. "Проектът е с един милиард по-евтин от "Южен поток", а нашите опоненти говореха за корупция. Това никога не съм си го представял, че може да стане. Знаех, че нещо ще се случи, но сега го виждам с очите си. Грандиозен строеж. Сега като виждам, че проектът е необратим, много се радвам, а едни само бърборят в София", каза Борисов.

Заради визитата му в Кнежа пристигнаха депутати, областни управители и кандидат-кметове от ГЕРБ от целия Северозапад. 

Борисов направи десант в Северозапада заради „Балкански поток“ СНИМКИ
Борисов направи десант в Северозапада заради „Балкански поток“ СНИМКИ
0 покажи коментарите
Още по темата:
Синдикатите готвят стачка заради безплатния ден в болничните Лидерите на КТ "Подкрепа" и КНСБ поискаха среща с министър-председателя Бойко Борисов, във връзка с решението на управляващите първият ден от отпускът по болест да е за сметка на служителя и да не се ... 19.11.2019 07:00 127 0
Още от Събития »