Начало » Събития » Доброволци от IT сектора помагаха на възрастни хора

Доброволци от IT сектора помагаха на възрастни хора

22.10.2019 06:00 225
Доброволци от IT сектора помагаха на възрастни хора

За четвърта поредна година доброволци-дървосекачи от IT сектора помагаха на възрастни от общината. Тази есен на 18 октомври  25 компютърни специалисти от „SAP LABS“ зарадваха с помощта си 7 самотно живеещи жители на в мездренското село Лик. Младите хора цепиха дърва, боядисваха огради, чистиха градини.

Кметът на Лик Нецо Нецов беше подготвил вкусна изненада. Нагости поизморените помощници с пържена риба, варена царевица, но най-голям успех пожъна с постния си боб в гърне.

Предоставената иновативна услуга, която е честа практика в големите международни компании, е част от дейностите, насочени към превръщането на община Мездра в социална община. Инициативата ще предостави възможност за по-достоен живот на самотните възрастни хора.

 

 

Доброволци от IT сектора помагаха на възрастни хора
0 покажи коментарите
Още по темата:
 Ученици от Козлодуй и региона с престижни отличия в национално езиково състезание Национално състезание по чужди езици, речеви и комуникативни умения се проведе през изминалия уикенд в Девин. Инициативата, организирана от екипа на „Аз мога – тук и сега”, се провеж... 13.11.2019 19:00 94 0
Още от Събития »