Начало » Спорт » Призови места за наши полицаи от турнир по стрелба

Призови места за наши полицаи от турнир по стрелба

22.10.2019 07:40 270
Призови места за наши полицаи от турнир по стрелба

Отборът по стрелба на СК Спартак при ОД на МВР – Враца взе участие  в осмия традиционен Републикански турнир по стрелба с пистолет „КРАКРА – ПЕРНИК“, който се проведе в Перник. Турнирът  се организира в чест на празника на града „Свети Иван Рилски“ и беше открит от  областния управител Ирена Соколова.  Домакините откриха събитието с музикална програма, балет и връчиха специални плакети за всички участващи отбори.

Врачанските полицаи в състав: Ивайло Флоров, Николай Милушев и Петко Петков влязоха в почетното класиране, заемайки второто място при мъжките отбори. В комплексното класиране врачани се наредиха на седмо място, а приза за  първо спечелиха домакините от ОДМВР – Перник. В индивидуалната надпревара Ивайло Флоров се класира на трето място при мъжете.  В републиканския турнир взеха участие 14 отбора и общо 86 състезатели.

Призови места за наши полицаи от турнир по стрелба
0 покажи коментарите
Още по темата:
Усмивки от старите ФУТБОЛНИ ленти: Силно представяне съживява мечтата за елита - ІV част Тази рубрика, която излиза вече втора година на страниците на "Конкурент", трябваше да започне по друг начин. Тя беше вдъхновена от човек, който не желае да се споменава името му, но е част от "Зелена... 17.11.2019 07:40 250 0
Още от Спорт »