Начало » Избори » Deep Zone Project направиха грандиозно шоу в Мездра в подкрепа на инж. Генади Събков

Deep Zone Project направиха грандиозно шоу в Мездра в подкрепа на инж. Генади Събков

21.10.2019 14:00 359
Deep Zone Project направиха грандиозно шоу в Мездра в подкрепа на инж. Генади Събков

Едни от пионерите на българската клубна сцена – Deep Zone Project, превърнаха Археологически комплекс „Калето“ в дискотека на открито. Диян Савов, Ева-Мария Петрова и Дани Димитров поднесоха на гостите на комплекса двучасова разходка из най-добрите български песни, поднесени по нов и модерен начин.

Кандидатът за кмет на община Мездра от Коалиция „БСП за България“ инж. Генади Събков, който е под №56 в бюлетината, поздрави присъстващите, подчертавайки, че живот на „Калето“ има от 7 000 години, но толкова усмивки това място със сигурност не е виждало.

„Благодарение на всички вас, а и на гостите от Deep Zone, тази вечер е специална. Надявам се, че животът ще се отнася добре с вас, желая ви много любов“, допълни кандидатът за кмет.

Главното действащо лице зад Deep Zone, Диян Савов, не скри очарованието си от Мездра и „Калето“.

„Не очаквах, идвайки в Мездра,  да се чувстваме сякаш сме на Tomorrowland. Хората са страхотни, усмивките им ще ни греят още дълго време“, сподели Савов.

Гласувайте с №56!

Купуването и продаването на гласове са престъпления.

Deep Zone Project направиха грандиозно шоу в Мездра в подкрепа на инж. Генади Събков
0 покажи коментарите
Още по темата:
Демира Димитрова няма да си изнася багажа от кметството Софрониево Демира Димитрова няма да си изнася багажа от кметството Софрониево, това решиха избирателите в мизийското село на балотаж на местните избори в неделя. Кандатката на НФСБ събра одобрението на 546 души,... 05.11.2019 11:00 752 0
Още от Избори »