Начало » Избори » Златко Живков: Тези, които обичат Монтана, ще ни подкрепят

Златко Живков: Тези, които обичат Монтана, ще ни подкрепят

21.10.2019 13:00 151
Златко Живков: Тези, които обичат Монтана, ще ни подкрепят

„Благодаря за признанието, уважението и подкрепата, която давате на мен и моя екип през последните 20 години. Такава подкрепа получават малко хора. Благодаря  на работеща Монтана, на хората, които избраха да правят кариера тук, да отглеждат децата си тук. Това е Монтана на 2340 микро, малки и средни фирми. Това е град с безработица от 5 процента. В последните 20 години брутният вътрешен продукт в общината  е увеличен с 80 процента. Тук се намират пет от най-големите фирми на България. Променяме  условията, комуникациите и транспортните връзки в индустриалната зона, за да се развива бизнесът. През последните 4 години по европейски проекти са инвестирани 121 милиона лева. Тези пари подобряват инфраструктурата, създават работни места.”. Така кметът на Монтана и кандидат за шести мандат Златко Живков се обърна към стотиците монтанчани, дошли да го подкрепят на площад „Жеравица”.

За пореден път Живков подари на хората концерт на Николина Чакърдъкова и Неврокопския танцов ансамбъл. Известната народна певица е неизменно до него  във всичките предизборни кампании.

"Тази неделя,  след Димитровден,  вие ще вземете решение какво да направите за нашия дом. Аз твърдя,  че Монтана, променена и преобразена, отново трябва да бъде подкрепена. През следващите три години 3000 домакинства в града ще получат безвъзмездно нови екологични системи за отопление, като мярка от програмата за подобряване чистотата на въздуха. Ще бъдат ремонтирани сградите на знакови културни и социални институции. Започваме и обновяването на площад "Жеравица". Ще изградим втори технологичен парк”, каза Живков.

Местната коалиция СДС / ГЕРБ, БНД, ВМРО-БНД, ЗНС/ за кмет и съветническа листа е с № 68 в интегралната бюлетина.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления.

 

 

0 покажи коментарите
Още по темата:
Демира Димитрова няма да си изнася багажа от кметството Софрониево Демира Димитрова няма да си изнася багажа от кметството Софрониево, това решиха избирателите в мизийското село на балотаж на местните избори в неделя. Кандатката на НФСБ събра одобрението на 546 души,... 05.11.2019 11:00 752 0
Още от Избори »