Начало » Свят » Жена погледна през прозореца на влак и умря

Жена погледна през прозореца на влак и умря

21.10.2019 14:20 535
Жена погледна през прозореца на влак и умря

Жителка на Пенарт, Уелс, погледна през прозореца на влака и умря. Това съобщава таблоидът Daily Mail.

На 1 декември 2018 г., около 22:00 местно време, 28-годишната Бетан Ропър се връщала с приятели от шопинг пътуване по случай предстоящата Коледа. Пътничката на влака се подала през прозореца, ударила главата си на клон на дърво и получила фатална контузия. Докато влакът пристигне на станцията в Бристол, лекарите констатирали смъртта ѝ.

Проведе се разследване за инцидента, резултатите от който бяха публикувани в сряда, 16 октомври. Доклад от 35 страници отбелязва, че количеството алкохол в кръвта на Ропър надвишава наполовина допустимата норма за шофиране във Великобритания. Следователно опиянението може да повлияе на поведението и реакцията на пътника.

Като част от разследването стана известно, че Network Rail не проверява дърветата в участъците в близост до коловозите от 2009 г. Отбелязва се, че клоните на дърветата не са подрязани правилно и наистина представляват заплаха за хората.

Очевидци твърдят, че единият от приятелите на Ропър отворил прозореца, а другият погледнал през него. Тогава жената повторила същото след тях. Поглеждайки за няколко секунди, тя се ударила в клон и паднала на пода след фаталния удар.

Британският клон за разследване на пътнотранспортни произшествия призна, че предупредителният знак за пътниците да не гледат през прозорците не е достатъчно ясен. Органите на реда добавиха, че фонът на табелата трябва да бъде променен от жълт в червен, за да се подчертае опасността от небрежно поведение.

Превод: БЛИЦ

 

0 покажи коментарите
Още по темата:
Да възстановяваш документите, унищожени от тайната източногерманска полиция Щази Барбара Пьониш прекарва по-голямата част от времето си в редене на пъзели. По-точно във възстановяването на планина от документи, унищожени при падането на Берлинската стена от тайната източногерманск... 17.11.2019 09:50 16 0
Дете праща писмо до починалия си баща - получава отговор "от рая"  Шестгодишна жителка на британския окръг Чешър Холи Морган изпрати пощенска картичка на починалия си баща и получи неочакван отговор, съобщава "Дейли Мейл". Момичето загубило баща си миналото лят... 17.11.2019 06:50 191 0
Половината британци в сондаж: До 10 г. Обединеното кралство ще се разпадне Обединеното кралство може да не съществува в сегашния си вид след десетилетие, смятат половината от гражданите му, установи проучване на Ipsos MORI, цитирано от Ройтерс, съобщава money.bg. Вотът, койт... 16.11.2019 21:20 210 0
Още от Свят »