Начало » Свят » Защо съпругата на Ким Чен Ун не се е появявала никъде вече 4 месеца

Защо съпругата на Ким Чен Ун не се е появявала никъде вече 4 месеца

21.10.2019 12:50 454
Защо съпругата на Ким Чен Ун не се е появявала никъде вече 4 месеца

 

Съпругата на севернокорейския лидер Ким Чен Ун не се е появявала публично никъде вече четири месеца. Липсата й от юни насам поражда спекулации относно причината за нейното дългосрочно отсъствие, пише Korea Times.

Ри Сол Джу последно е имала публична изява по време на първото посещение на китайския президент Си Дзинпин в Пхенян на 20-21-ви юни. Жената на лидера на Северна Корея не се споменава в съобщенията на държавната медия от 122 дни, а Ким Чен Ун се появява публично без нея.

Това не е първият път, когато Ри изчезва от погледа на широката общественост. През 2016 година тя изчезва от "светлините на прожекторите" за 9 месеца, което поражда спекулации, че може да е бременна или е родила.

Тази година съпругата на севернокорейския лидер се е появявала на събития шест пъти до юни. Ри Сол Джу придружи мъжа си по време на визитата му в Китай от 1-ви до 10-и януари. Освен това тя бе до Ким и на 71-вата годишнина на военните сили на Северна Корея през февруари, както и посещението му в рибна ферма през април.

Изчезването на Ри Сол Джу от медиите се разглежда като необичайно. Откакто миналата година в съобщенията на държавната медия тя се споменава като първа дама, вместо другар, съпругата на Ким Чен Ун присъства в новините поне веднъж месечно.

На фона на нейното отсъствие, по-малката сестра на севернокорейския лидер Ким Йо Джонг го придружи на годишнина от смъртта на дядо им, както и други ключови събития.

24chasa

0 покажи коментарите
Още по темата:
Да възстановяваш документите, унищожени от тайната източногерманска полиция Щази Барбара Пьониш прекарва по-голямата част от времето си в редене на пъзели. По-точно във възстановяването на планина от документи, унищожени при падането на Берлинската стена от тайната източногерманск... 17.11.2019 09:50 17 0
Дете праща писмо до починалия си баща - получава отговор "от рая"  Шестгодишна жителка на британския окръг Чешър Холи Морган изпрати пощенска картичка на починалия си баща и получи неочакван отговор, съобщава "Дейли Мейл". Момичето загубило баща си миналото лят... 17.11.2019 06:50 192 0
Половината британци в сондаж: До 10 г. Обединеното кралство ще се разпадне Обединеното кралство може да не съществува в сегашния си вид след десетилетие, смятат половината от гражданите му, установи проучване на Ipsos MORI, цитирано от Ройтерс, съобщава money.bg. Вотът, койт... 16.11.2019 21:20 211 0
Още от Свят »