Начало » Избори » Богданов: Младите хора трябва сами да определят приоритетите си

Богданов: Младите хора трябва сами да определят приоритетите си

20.10.2019 21:25 1233
Богданов: Младите хора трябва сами да определят приоритетите си

Народният представител и кандидат за кмет на Община Враца Красимир Богданов прие поканата де се срещна с младежи от ж.к. „Дъбника“. Младите хора поставиха редица въпроси към него и кандидатите за общински съветници Марин Цветков и Момчил Янков.

Те поискаха изграждане на нови спорни игрища/включително и закрито/ на територията на общината и ремонт на съществуващите в момента такива. Определяне на годишен бюджет за поддръжката им. Насърчаване на малките футболни отбори от кварталите, чрез осигуряване на екипировка и футболни топки. Създаване на мащабни ученически спортни игри между училищата в Община Враца, които да включват в себе си интересни и различни спортове.

Изграждане на подходяща инфраструктура за волейбол, тенис на маса, тенис на корт и изграждането на парк за настолни игри – шах, табла и карти.   Изграждане на места за отдих и изграждане на повече беседки и паркове. Подобряване на детските площадки за игра.

Подобряване на условията за туризъм в Община Враца. Осигуряване на удобен транспорт до всички забележителности – Леденика, Вратцата, Божия мост, Скакля, Пършевица и др.

Създаване на по-добри условия за спортните и народните танци. Създаване на танцови фестивали. Отпускане на повече средства за читалища и читалищна дейност на територията на Община Враца. Организиране на летни бригади за младежи.

Представителите на ВМРО разказаха за дейностите насочени към младите хора – Програмата за патриотично възпитание, традиционните турнири по волейбол и футбол, ежегодното провеждане на „Патриотични игри“, връчването на приза „Будител на годината“, инициативите по поддържане на войнишките паметници, посещенията на паметни събития в България, Република Македония, Западните покрайнини, множеството благотворителни инициативи.

Мартин Иванов от НМК на ВМРО представи възможностите които дава европейската програма „Еразъм +“. Красимир Богданов даде ясна заявка, че в Община Враца младите хора трябва сами да определят приоритетите си. Той подкрепи всички направени предложения и пое ангажимент за създаване на квартални клубове, където младите хора да могат да провеждат дискусии по проблемите на Враца и да участват в тяхното разрешаване.

Гласувайте с №34 в бюлетината!

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления.

Богданов: Младите хора трябва сами да определят приоритетите си
0 покажи коментарите
Още по темата:
Демира Димитрова няма да си изнася багажа от кметството Софрониево Демира Димитрова няма да си изнася багажа от кметството Софрониево, това решиха избирателите в мизийското село на балотаж на местните избори в неделя. Кандатката на НФСБ събра одобрението на 546 души,... 05.11.2019 11:00 780 0
Още от Избори »