Начало » Крими » Закопчаха с гривна рецидивист под домашен арест

Закопчаха с гривна рецидивист под домашен арест

21.10.2019 08:00 371
Закопчаха с гривна рецидивист под домашен арест

Съдът в Монтана постави под наблюдение чрез електронна гривна 22-годишен младеж, оставен под домашен арест заради грабеж. Б.П.Т. е рецидивист, има няколко присъди, стана ясно по време на делото, с което младият мъж поиска промяна на мярката.

Окръжният съд не уважи молбата му да бъде пуснат срещу подписка.

Арестуван е заради нападение и грабеж, извършени на 3 юни тази година.  Б. П. Т. нападнал  в Монтана ломчанина К. Б. Г. , пребил го и задигнал 200 лева. Деянието е извършено в условията на опасен рецидив.

 Мярката за неотклонение „домашен арест“ е взета на Б. П. Т. с определение на Софийския апелативен съд от 11 юли, върви досъдебно производство. 

Обвиняемият поискал мярката  „домашен арест“ да бъде изменена в „подписка“ с мотива, че трябва да работи, за да има доходи и да помага на болния си баща и на семейството си.

Съдът обаче реши, че нищо не налага промяната. Б. Т. е обвинен в тежко умишлено престъпление, осъждан е четири пъти, като две от присъдите  са „лишаване от свобода“  , има опасност да се укрие и извърши ново престъпление, обявиха магистратите.

0 покажи коментарите
Още по темата:
Задържани са 6 превозни средства, използвани от системни нарушители за транспортиране на незаконна дървесина Служители на  Регионална дирекция по горите – Берковица и ТП „Държавно горско стопанство Враца“ задържаха шест превозни средства, транспортиращи незаконна дървесина в горски тер... 13.11.2019 15:15 358 0
Още от Крими »