Начало » Лайфстайл » Вижте какво е яла Мерилин Монро, за да е красива

Вижте какво е яла Мерилин Монро, за да е красива

23.09.2019 19:30 305
Вижте какво е яла Мерилин Монро, за да е красива

Преди време Мерилин Монро беше призната красави. Едва ли днес методите й за красота биха били актуални. Нещо повече, начините й да поддържа тялото си във форма са много различни от днешните стандарти и много жени не биха рискували да се подложат на тях.

На първо място, говорим за диета. Между другото, диетата й не се доближава до това, което промотират във фитнес менютата.

Всъщност в диетата й не е имало тостове, портокалов сок или зеленина. Мерилин е разказвала, че сутрин "загрява" с мляко и 2 сурови яйца в чаша, разклаща всичко и го изпива. Според звездата това е била единствената бърза и питателна закуска, подходяща за работния й график.

Отсъствали са и нискомаслено месо, риба и пресни зеленчуци. Връщайки се след снимки, тя си купувала овнешка пържола или черен дроб ги е ядала пържени.

Единственото, което си е приготвяла за гарнитура са били суровите моркови. Дивата не се е притеснявала никога от това. 

Диетата на Мерилин се е състояла предимно от мазнини и протеини. В нея практически няма въглехидрати, с изключение на сосчета, които си е правила за месото. Такова меню е кошмар за днешните фитнес маниаци.

Между другото, знаменитостта никога не е обичала да спортува. Тя е тренирала само и единствено мускулите, които е смятала за важни.

Упражнявала е ръцете и горната част на тялото си с леки дъмбели.

Монро е смятала ледените бани за по-ефективен начин за тонизиране на тялото.

Целулитът, който сега се тръби на всеки завой, в онези дни не се е считал за нездравословен, а начинът по който са изглеждали бедрата й никога не я е притеснявал. 

Сега подобни „тайни за красота“ за жените, които следят качеството на собствените си тела, ще изглеждат като кошмар.

 jenata.blitz.bg

0 покажи коментарите
Още по темата:
Още от Лайфстайл »