Начало » Свят » Лекарка се отзовала на повикване и била изнасилена

Лекарка се отзовала на повикване и била изнасилена

17.09.2019 20:20 262
Лекарка се отзовала на повикване и била изнасилена

В района на град Саратов в Русия лекарка била изнасилена, когато пристигнала на повикване, съобщават световните издания. Жената работела в една от поликлиниките в града.

Лекарката била повикана при пациент в село Завокзално. Пристигайки на мястото, тя дълго време не успявала да намери правилната къща, след което поискала помощ от непознат.

Той заявил, че знае този адрес. След това, като се уверил, че няма никой наблизо, той хвърлил лекарката на земята и я изнасилил. Жената веднага отишла в полицията.

Органите на реда издирват нападателя. Образувано е наказателно дело, като разследването продължава.

блиц

0 покажи коментарите
Още по темата:
Математици със сензационно разкритие: Ето защо Хитлер загуби войната Какви грешки е направил Хитлер според версията на британските историци? Нацистка Германия имаше възможност да спечели „Битката за Великобритания“ и това значително да повлияе на резултата ... 25.01.2020 19:20 108 0
Заради влагата и жегата: Смъртоносни паяци излязоха в Австралия (ВИДЕО) Последните валежи и високите температури доведоха до бум в популацията на Сиднийския фуниеобразен паяк. Опасният хищник хапе болезнено, оставя ясни следи от ухапването и може да причини смърт при чове... 25.01.2020 16:30 130 0
Още от Свят »