Начало » Свят » Гълъб се изходи върху главата на политик, обсъждащ проблема с курешките на пернатите

Гълъб се изходи върху главата на политик, обсъждащ проблема с курешките на пернатите

17.09.2019 18:50 115
Гълъб се изходи върху главата на политик, обсъждащ проблема с курешките на пернатите

Гълъб се изходи на главата на щатски законодател в град Чикаго, докато той обсъждаше именно проблема със замърсяването с курешки на една от спирките на Чикагската транспортна служба, предава Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Едно от пернатите свърши работата си точно в мига, в който демократът Джейми Андраде обсъждаше с репортер досадния проблем на спирката на Ървинг парк.

По време на интервюто законодателят потри върха на главата си и възкликна "Изглежда, че бях току-що уцелен от гълъбите!".

Предположението му се оказа факт. Тротоарите край спирката са плътно осеяни с курешки от гълъби и пера. Андраде се опитва да реши проблема, като една от идеите му е градската транспортна служба да инсталира извод за маркуч с голям дебит, който със силната си струя да отмива птичите екскременти.

монитор

0 покажи коментарите
Още по темата:
Математици със сензационно разкритие: Ето защо Хитлер загуби войната Какви грешки е направил Хитлер според версията на британските историци? Нацистка Германия имаше възможност да спечели „Битката за Великобритания“ и това значително да повлияе на резултата ... 25.01.2020 19:20 108 0
Заради влагата и жегата: Смъртоносни паяци излязоха в Австралия (ВИДЕО) Последните валежи и високите температури доведоха до бум в популацията на Сиднийския фуниеобразен паяк. Опасният хищник хапе болезнено, оставя ясни следи от ухапването и може да причини смърт при чове... 25.01.2020 16:30 130 0
Още от Свят »