Начало » Свят » Гълъб се изходи върху главата на политик, обсъждащ проблема с курешките на пернатите

Гълъб се изходи върху главата на политик, обсъждащ проблема с курешките на пернатите

17.09.2019 18:50 95
Гълъб се изходи върху главата на политик, обсъждащ проблема с курешките на пернатите

Гълъб се изходи на главата на щатски законодател в град Чикаго, докато той обсъждаше именно проблема със замърсяването с курешки на една от спирките на Чикагската транспортна служба, предава Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Едно от пернатите свърши работата си точно в мига, в който демократът Джейми Андраде обсъждаше с репортер досадния проблем на спирката на Ървинг парк.

По време на интервюто законодателят потри върха на главата си и възкликна "Изглежда, че бях току-що уцелен от гълъбите!".

Предположението му се оказа факт. Тротоарите край спирката са плътно осеяни с курешки от гълъби и пера. Андраде се опитва да реши проблема, като една от идеите му е градската транспортна служба да инсталира извод за маркуч с голям дебит, който със силната си струя да отмива птичите екскременти.

монитор

0 покажи коментарите
Още по темата:
Шойгу: Турската операция в Сирия може да доведе до обратна миграция на терористите Започнатата от Турция операция в северната част на Сирия може да доведе до повишаване на броя на екстремистите, завръщащи се в родината си, след като са участвали в бойни действия, заяви руският минис... 22.10.2019 06:50 8 0
Ватикана разследва възможни злоупотреби с дарения, вложени в луксозна сграда в Лондон   Правосъдието на Ватикана разследва системата, чрез която е станало възможно придобиването на луксозна сграда в Лондон чрез дарения за Църквата, предаде Франс прес. Това е поредна деликатна афер... 21.10.2019 21:20 101 0
Още от Свят »