Начало » Събития » Коронясаха Мис и Мистър Козлодуй

Коронясаха Мис и Мистър Козлодуй

17.09.2019 19:00 450
Коронясаха Мис и Мистър Козлодуй

Козлодуй има своите нови герои, след като бяха излъчени Мис и Мистър Козлодуй 2019 г. Конкурсът, който се организира от „Интерсаунд” и „X Model Group”, се проведе в шикозен комплекс в крайдунавския град.

Красотата и представянето на участниците беше оценявано от жури в състав Емил Тодоров – президент на ФК „Огоста“ /Хайредин/, Стилян Чомаковски и „Чом Стил“, представител на фирма „Краси“ ЕООД,  Галя Коларова представител на „Гама 17“ ЕООД, Ивайло Йосифов – главен мениджър на “X Model Group“, Георги Георгиев, красавицата с най-много корони в България и “Фотомодел на Вселената 2018” - Инес Петрова,  Габриела Цветомирова, която представи страната ни в Южна Корея на международния конкурс “World Miss University 2018”.
Журито единодушно избра Сиси Стойкова за „Мис Козлодуй 2019“ и Калоян Донкин за „Мистър Козлодуй“ 2019. Техни подгласници станаха Моника Ангелова и Алекс Антов. На трето място се класираха Патрисия Петрова и Никола Маринов.
Лица на X Model Group станаха Таня Георгиева и Станислав Стоянов. Красивите букети бяха подсигурени от бутик за цветя и подаръци „Гама 17“ ЕООД.
За победителите в бляскавата надпревара имаше осигурени много награди. Водещата на събитието – офис мениджърът на „X Model Group“ Зорница Димитрова, допринесе допълнително за доброто настроение на публиката и участниците в събитието.

Коронясаха Мис и Мистър Козлодуй
0 покажи коментарите
Още по темата:
Още от Събития »