Начало » Събития » В болницата във Враца всичко е нормално

В болницата във Враца всичко е нормално

15.09.2019 09:00 575
В болницата във Враца всичко е нормално

Ръководството на болницата във Враца е на мнение, че се справя с оперативното управление на МБАЛ „Христо Ботев“. За месец и половина д-р Петър Керемедчиев отчете, че е свършил доста.

 „Заварих 6-7 опаковки в аптеката, липса на анестетици. Напълнихме с медикаменти за около 120 000 лева. Справихме се със заплатите и авансите. Направихме първите инвестиции в направлението за условията на труд – шефовете на отделения и старшите сестри приеха идеите ми за увеличение на средствата по здравна каса, от което и те ще печелят по повече пари“, каза изпълнителният директор.

Той каза, че се работи по отношение на операционния блок и стерилизацията.  Чакат се оферти за ултразвукова система. Платени са половината от 10 монитора за реанимацията, поръчани са и перфузни комплекси.

Паралелно с това се подменя и автомобилната техника. „Имаме 4 хубави возила, които не застрашават живота и цздравето на пациентите, возещи се в тях. Имаме една линейка, от окято засега не можем да се лишим“, каза още д-р Керемедчиев.

0 покажи коментарите
Още по темата:
Още от Събития »