Начало » Спорт » Валери Божинов бил пред трансфер в Русия, но...

Валери Божинов бил пред трансфер в Русия, но...

11.09.2019 07:40 557
Валери Божинов бил пред трансфер в Русия, но...

Медиите в Русия продължават да се интересуват от Валери Божинов и дори отразиха завръщането на нападателя в Ботев /Враца/. 33-годишният таран вече отбеляза и първия си гол след подновяването на отношенията си с клуба - това стана в контролата срещу Монтана на 6 септември. Ботев е вторият български клуб след Левски, в който Божигол играе за втори път.

"Известният български нападател Валери Божинов се върна в Ботев /Враца/. Той премина в клуба като свободен агент с договор до края на годината. 33-годишният футболист игра в отбора миналия сезон, след което облече екипа на Левски. В състава на Юве спечели Серия "Б", пише в свой материал авторитетната медия "Чемпионат".

Малцина са онези, които знаят, че преди година Божинов беше трансферна цел на руския Криля Советов. Информацията беше потвърдена от мениджъра Мирчо Димитров, който бил готов да я реализира, но бил спрян от независещи от него причини.

Тогава Валери трябваше да подобри формата си, след като беше изкарал половин година на пейката в Хърватия, за да облече екипа на руския клуб. Вместо това обаче 33-годишният нападател премина в Левски, което размина похода му към руските стадиони.

0 покажи коментарите
Още по темата:
Още от Спорт »