Начало » Събития » Кметската номинация на Младенов минава през НС на БСП

Кметската номинация на Младенов минава през НС на БСП

09.09.2019 11:00 577
Кметската номинация на Младенов минава през НС на БСП

Кандидатурата на Момчил Младенов за кмет на Враца предстои да бъде одобрена от Националния съвет на БСП, който ще заседава в средата на месеца. На своя конференция общинската организация на „червените" реши да заложи на бившият областен управител за кметската надпревара през октомври. Освен това Младенов ще е и водач на листата с мераклии да влязат в местния парламент.
„В нея от гражданската квота влизат още директорът на СУ „Христо Ботев" Виктор Кръстев, бившият общински съветник Владимир Ценов, подполковник Стефчо Велин, специалистът от БКС Мариан Атанасов и бившият шеф на строителния отдел в общината Гриша Иванов", коментира областният председател на БСП Иво Лилов.
Общинската конференция на „червените" във Враца се проведе в присъствието на депутатите Николай Иванов и Атанас Костадинов.

0 покажи коментарите
Още по темата:
Задават се интересни избори! Чоков е кандидат за кмет на Бяла Слатина, а жена му – на Галиче Интересни местни избори очакват избирателите в Бяла Слатина. Общинската избирателна комисия регистрира като кандидат за кмет на общината Ценко Чоков. Жена му Цветелина нелова пък ще се бори за мястото... 24.09.2019 12:45 28 0
На сесия коментираха светофарна уредба, която често не работи Светофарната уредба край автогарата във Враца, която често не работи напоследък, се превърна в тема на коментари по време на днешното заседание на общинския съвет в града. Темата беше повдигната от от... 24.09.2019 12:00 64 0
Още от Събития »