Начало » Събития » Асен Блатечки идва във Враца с "Умопомрачение"

Асен Блатечки идва във Враца с "Умопомрачение"

11.09.2019 21:00 199
Асен Блатечки идва във Враца с "Умопомрачение"

Лошото момче на българския театър отново идва на врачанска сцена. Асен Блатечки гостува на 7 октомври в голямата зала на Драматично-куклен театър в представлението "Умопомрачение" от Сам Бобрик.

Партньори на Блатечки на сцената са Койна Русева, Стефан Иванов, Никол Карабинова и Никола Парашкевов. Представлението е продуцирано от Театрална къща "Вива Арте", зад която стои бившият актьор на врачанския театър Александър Александров.

Режисьор на постановката е друг популярен театрал - Борислав Чакринов, директор на Бургаския театър.

Авторите на представлението казват, че това е пиеса за мъжете, които се опитват да разберат жените и никога не успяват. За някои тя може да се окаже „твърде правдоподобна, за да е смешна”. Пълнокръвните образи и остроумните закачки превръщат „Умопомрачение” в брилянтна комедия за живота на един мъж, който сякаш притежава всичко, но накрая цялото му съществуване се преобръща на 180 градуса.

Режисьорът Борислав Чакринов превежда силния актьорски състав през тази забавна комедия на обратите, създавайки един свеж спектакъл, който кара публиката да се залива от смях, но и да се замисли за превратностите на живота. Умело написаният текст е дело на награждавания американски писател Сам Бобрик, който е написал над 30 театрални пиеси и е успешен сценарист на популярни телевизионни сериали като „Омагьосване”, „Семейство Флинстоун”, „Умирай умно”, „Шоуто на Анди Грифит” и др.

Без да искаме да разкриваме интригата, мъжете ще понаучат едно-две неща по трудния начин, но дамите със сигурност ще заобичат „Умопомрачение”. 

Представлението можете да гледате на 7 октомври в голямата зала на ДКТ-Враца.

За билети - питайте на касата на театъра. Но побързайте, защото свършват бързо!

Асен Блатечки идва във Враца с "Умопомрачение"
Асен Блатечки идва във Враца с "Умопомрачение"
0 покажи коментарите
Още по темата:
Задават се интересни избори! Чоков е кандидат за кмет на Бяла Слатина, а жена му – на Галиче Интересни местни избори очакват избирателите в Бяла Слатина. Общинската избирателна комисия регистрира като кандидат за кмет на общината Ценко Чоков. Жена му Цветелина нелова пък ще се бори за мястото... 24.09.2019 12:45 28 0
На сесия коментираха светофарна уредба, която често не работи Светофарната уредба край автогарата във Враца, която често не работи напоследък, се превърна в тема на коментари по време на днешното заседание на общинския съвет в града. Темата беше повдигната от от... 24.09.2019 12:00 64 0
Още от Събития »