Начало » Събития » В Галиче притеснени, карат ги да подписват споразумение с Ценко Чоков в дома му

В Галиче притеснени, карат ги да подписват споразумение с Ценко Чоков в дома му

01.09.2019 11:00 3567
В Галиче притеснени, карат ги да подписват споразумение с Ценко Чоков в дома му

Дребните земеделски стопани от Галиче са изтръпнали, тъй като ги карат да подписват споразумение за окрупняване на земелските земи с цел обработване в дома на бившия кмет на белослатинското село Ценко Чоков. Идеята била на домакина, който се мотивирал, че не може да излезе от „леговището“ си, тъй като е под домашен арест.

Големите земеделци не били против, тъй като не се притеснявали, но дребните били шокирани от идеята, съобщи източник на „Конкурент“. Те запознали областната дирекция по земеделие във Враца с казуса, като твърдят, че ще го отнесат и до врачанските депутати, а ако е нужно – и до земеделското министерство.

Първоначално споразумението трябвало да се подписва в четвъртък, но Чоков пратил парламентьор, който да каже, че му е невъзможно. Следващата дата била 31 август, но тогава пък сбирката се провалила заради пищно отбелязания рожден ден на екскмета.

В понеделник, на 2 септември, е следващата дата, на която трябва да се състои подписването. Хората от белослатинското село са изтръпнали, защото не знаят какво да очакват.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

0 покажи коментарите
Още по темата:
Задават се интересни избори! Чоков е кандидат за кмет на Бяла Слатина, а жена му – на Галиче Интересни местни избори очакват избирателите в Бяла Слатина. Общинската избирателна комисия регистрира като кандидат за кмет на общината Ценко Чоков. Жена му Цветелина нелова пък ще се бори за мястото... 24.09.2019 12:45 6 0
На сесия коментираха светофарна уредба, която често не работи Светофарната уредба край автогарата във Враца, която често не работи напоследък, се превърна в тема на коментари по време на днешното заседание на общинския съвет в града. Темата беше повдигната от от... 24.09.2019 12:00 61 0
Още от Събития »