Начало » България » 63-годишен мъж е пострадал при катастрофа

63-годишен мъж е пострадал при катастрофа

23.08.2019 16:10 360
63-годишен мъж е пострадал при катастрофа

63-годишен мъж от Шумен е пострадал при пътен инцидент вчера следобед. Сигнал за произшествието е приет малко след 14:30 часа. Съобщено било, че близо до Царев брод има преобърнат автомобил извън пътното платно. Бил пратен екип на полицията.

След като пристигнали на място полицейските служители установили, че в автомобила няма никой. Водач на тежкотоварен автомобил обяснил, че минути след като станала катастрофата преминал лек автомобил и оказал съдействие да откара водача и пътниците в болницата в Шумен. Изяснено било, че произшествието е станало по време на изпреварване. Водачът на Пежо 206 с варненска регистрация губи контрол, излиза вдясно от пътя и се преобръща.

Пътникът в автомобила, 63 годишен мъж е с фрактура на седми шиен прешлен, а пътуващите на задната седалка момчета на 9 и 15 години са били със сътресение на мозъка.

39-годишната жена, която управлявала автомобила  е правоспособна, тествана е за алкохол. Наличие не е установено. Извършен бил оглед, образувано е досъдебно производство.

дарик

0 покажи коментарите
Още по темата:
3 е-услуги за местните избори предоставя агенция "Електронно управление"  Държавна агенция "Електронно управление" (ДАЕУ)00 предоставя възможност за заявяване на три електронни административни услуги, свързани с предстоящите местни избори на 27 октомври, съобщиха от А... 15.09.2019 08:40 7 0
ЦИК: Протоколите и изборните книжа от местните избори ще се събират в 3 пункта Протоколите на СИК и останалите изборни книжа ще се предават в три отделни приемателни пункта, в които ще бъдат разпределени отделните административни райони в рамките на Столична община. Местата им п... 14.09.2019 21:10 41 0
Още от България »