Начало » Крими » Полицията разследва телефонна заплаха за убийство

Полицията разследва телефонна заплаха за убийство

23.08.2019 11:15 491
Полицията разследва телефонна заплаха за убийство

 Полицията разследва телефонна заплаха за убийство. Вчера около 13:10 ч. 58-годишна жителка на Вършец и 49-годишен врачански жител са заявили в РУ Вършец, че предишната нощ мъжът получил текстови съобщения на мобилния си телефон със закани за убийство спрямо него и с престъпления спрямо собствеността на жената.

Съобщенията били изпратени от мъж, живеещ в гр. Вършец.

Случаят е доклаван на дежурни прокурор и разследващ полицай. Образувана е преписка по чл.144, ал. 3 от НК.

Служители на РУ Вършец са провели издирвателни мероприятия, при които са установили, че заканите са отправени от 51-годишен криминално проявен и осъждан врачански жител, живеещ и в гр. Вършец.

Полицейските служители са посетили адреса на мъжа в гр. Вършец, установили са го и са го довели в сградата на РУ Вършец.

Спрямо 51-годишния са взети административни мерки по реда на чл. 65 от ЗМВР и е задържан за срок до 24 часа в РУ Вършец. По случая продължава работа РУ Вършец.

Материалите ще бъдат докладвани на прокуратурата.

0 покажи коментарите
Още по темата:
Задържаха сводници от Враца и Монтана, карали млади момичета да проституират Двама души са арестувани в Русе за трафик на жени с цел сексуална експлоатация, съобщиха от областната дирекция на МВР в града.Началото на разследването било поставено след подаден сигнал в ГДБОП. При... 22.01.2020 16:16 2458 0
Още от Крими »