Начало » Свят » Страшното пророчество на Нострадамус за края на света на 30 август 2019

Страшното пророчество на Нострадамус за края на света на 30 август 2019

23.08.2019 15:50 3076
Страшното пророчество на Нострадамус за края на света на 30 август 2019

Според експерти, които внимателно изучават написаното от френския пророк Мишел Нострадамус, в близко бъдеще нашата планета я очаква апокалипсис.

Изследователите смятат, че в своите катрени - четиристишия, предсказателят говори много ясно за разрушителните катаклизми на Земята, които предвещават скорошен край на човешката цивилизация и смъртта на всичко живо.

Изследователите смятат, че Ностадамус е казал, че нашата планета ще претърпи гибел след като Леопард и Глиган се срещнат на Марсово поле през третия месец на Слънцето. Насочвайки погледа си към небето, леопардът ще види плаващ Орел близо до Слънцето. Според тълкувателите на написаното от предсказателя, на 30 август 2019 г. Слънцето ще спре да грее.

Независимите изследователи считат, че тълкуването на това предсказание е следното: глиган и леопард са символи на катастрофи и природни бедствия. Когато Слънцето се окаже в съзвездието Лъв, нашата планета ще бъде обхваната от ужасни бедствия.

В крайна сметка, поради катастрофалните промени на Земята, полюсите на планетата ще се променят и магнитното поле ще изчезне. Бързото повишаване на температурата ще доведе до изпаряването на водата и на Земята ще изригват вулкани, ще бушуват урагани. На планетата ще загинат всички живи същества.

Разбира се, в последните години е имало и други пророчества за "края на света", които всъщност не се сбъднаха, така че човечеството се отнася по-скоро със скептицизъм към подобни предсказания. 

Превод и редакция: БЛИЦ

 

0 покажи коментарите
Още по темата:
Тайнствен самолет лети около Земята 719 дни, без да кацне (ВИДЕО) Военен самолет със слънчева енергия без екипаж току-що счупи рекорда си за продължителност на космически полет, прекарал повече от 719 дни в орбита около Земята. Космическият кораб, известен като X-37... 15.09.2019 12:50 38 0
Ето как ще изглежда първият хотел за космически туристи в света Вероятно поне веднъж ви се е искало да видите как изглежда планетата ни от Космоса. Подобна гледка е пред очите единствено на астронавтите на борда на Международната космическа станция (МКС). Идеята з... 15.09.2019 09:50 21 0
Още от Свят »