Начало » България » Тежка катастрофа с "БМВ", трима младежи пострадаха

Тежка катастрофа с "БМВ", трима младежи пострадаха

22.08.2019 16:10 4879
 Тежка катастрофа с "БМВ", трима младежи пострадаха

Трима младежи пострадаха тежко в катастрофа в Бургаско.

22-годишен младеж допусна катастрофа на пътя между селата Камчия и Съединение, в която пострадаха тежко неговите спътници.

Поради несъобразена скорост в ляв завой, зад волана на „БМВ 330Д“, той се е блъснал последователно в крайпътната мантинела и бетонен фундамент на водосток.
 
Младият мъж е в „Реанимация“ на УМБАЛ-Бургас с „политравматизъм“ и опасност за живота. Със същата диагноза и в същото положение е 20-годишен негов приятел, пътувал на предната дясна седалка. Седемнадесетгодишно момче е в „Неврохирургия“ със сътресение на мозъка, без опасност за живота.

дарик

0 покажи коментарите
Още по темата:
3 е-услуги за местните избори предоставя агенция "Електронно управление"  Държавна агенция "Електронно управление" (ДАЕУ)00 предоставя възможност за заявяване на три електронни административни услуги, свързани с предстоящите местни избори на 27 октомври, съобщиха от А... 15.09.2019 08:40 7 0
ЦИК: Протоколите и изборните книжа от местните избори ще се събират в 3 пункта Протоколите на СИК и останалите изборни книжа ще се предават в три отделни приемателни пункта, в които ще бъдат разпределени отделните административни райони в рамките на Столична община. Местата им п... 14.09.2019 21:10 41 0
Още от България »