Начало » Общини » ОБЩИНИТЕ ОТБЛИЗО: "Конкурент" гостува в Монтана

ОБЩИНИТЕ ОТБЛИЗО: "Конкурент" гостува в Монтана

04.09.2019 07:00 393
ОБЩИНИТЕ ОТБЛИЗО: "Конкурент" гостува в Монтана

Традиционната ни рубрика ОБЩИНИТЕ ОТБЛИЗО днес е в Монтана. Модерният град, който се превърна в център на Северозападна България, е даван за пример в много направления. Той се превърна в такъв, благодарение на усилияьта на кмета Златко Живков. човекът, който управлява града от 20 години и който смело погледна към шестия си мандат.

Винаги готов за предизвикателства, Живков има с какво да се похвали. Хората му вярват и затова го преизбират.

Според последното преброяване в града живеят 44 502 души, а населението на общината е 54 537. Монтана е общински център, около който процъфтяват 23 села: Безденица, Горно Белотинци, Долно Белотинци, Благово, Винище, Вирове, Войници, Габровница, Горна Вереница, Горно Церовене, Д-р Йосифово, Долна Вереница, Долна Рикса, Клисурица, Крапчене, Липен, Николово, Славотин, Смоляновци, Стубел, Студено буче, Сумер и Трифоново.

0 покажи коментарите
Още по темата:
Инж. Милчо Доцов: Мандатът ни беше най-добрият за хората в Берковица Уважаеми жители на община Берковица, В края на мандата представям пред Вас отчет за моята работа и на моя екип през 4-те години на мандат 2015-2019 г. Като генерален извод с чувство на удовлетворение ... 20.09.2019 12:00 350 0
Още от Общини »