Начало » Лайфстайл » Най-добрите и най-лошите приятели сред зодиите

Най-добрите и най-лошите приятели сред зодиите

24.08.2019 16:20 306
Най-добрите и най-лошите приятели сред зодиите

1. Везни

От всички знаци Везните са най-милите и спокойни. Те никога няма да ви наранят умишлено. Вярват в кармата, така че винаги да се опитват да правят най-доброто. Везните са хора на думата „да“. Те винаги ще правят това, което им е поискано, и ще отидат отвъд и без да искат нищо в замяна. Везните често са взимани за даденост от околните и от тях се възползват най-много. Те са и най-популярните от всички зодии. Техният социален кръг се състои от голяма група хора и няма място, на което да не ги познават. Представителите на тази зодия не са злопаметни и винаги първи прощават. Дори когато не грешат, се опитват да направят нещата правилни.

2. Скорпион

Скорпионите са най-интересните от всички знаци. Това, което ги поставя под номер 2 в списъка, е колко много ценят доверието и лоялността. Щом осъзнаят, че могат да ви се доверят, те винаги ще бъдат до вас. Имат дълбоко разбиране за хората и няма нужда да им казвате от какво имате нужда, те ви разбират без думи. Имайте предвид, че те са доста прями, но ако станете приятели със Скорпион, ще имате приятел за цял живот.

3. Риби

Рибите са най-емоционалните сред зодиите. Но именно емоциите са тези, с които създават дълбоки връзки с околните. Те наистина са най-съпричастни към всички останали знаци и може да усещат болката, която преживявате, само заради връзката, която имате с тях. Като приятели те ще отидат над и отвъд това, което се иска от тях, и винаги ще ви поставят на първо място. Те се грижат за всички и са склонни да поставят нуждите на другите пред собствените си. Ако станете приятели с Риби, винаги ще имате някого, на когото може да се доверите, без да бъдете съдени за постъпките си.

4. Близнаци

Близнаците като Рибите са задълбочени в мислите си и са емоционални. В същото време са като Везните - много социални и отзивчиви. Това ги прави страхотен приятел, защото може да имате дълбок разговор с тях, но също така може да прекарате страхотно време, докато го направите. Близнаците имат способността да бъдат двама различни хора понякога, но те са най-добрите слушатели сред двойките и винаги дават най-добрите съвети.

5. Лъв

Лъвът е най-спокойният и най-здраво стъпилият на земята знак. Без усилие кара всички просто да се влюбят в него. Той е приятелят, който всеки иска, защото сърцето му е искрено и когато открият някого, с когото се свързват, това е просто връзка, която прави живота ви много по-добър. Лъвът страни от фалшивите отношения и първи ще ви каже, ако някой не е за вас.

6. Стрелец

Стрелците нямат твърде много приятели и не са най-социалните. Те биха предпочели да имат само няколко приятели, за които знаят, че може да разчитат. Фокусът им в живота пада върху работата и целите, които понякога идват оставят на заден план отношенията. Те мислят наистина дълбоко за нещата и понякога се губят в собствения си свят, дори и близките им приятели да не може да се доберат до тях. Вероятно те са зодията с най-високо вдигнат гард. Трудно може да достигнете до тях. Стрелците си падат по-дълбоките взаимоотношения, но не успяват винаги да намерят хора, които споделят техните ценности.

7. Водолей

Представителите на тази зодия са най-странните от всички знаци, но с тях ще се забавлявате най-много. Те бият собствения си барабан и не се интересуват много от това, което мислят хората. Водолеите имат способността да карат приятелите си да се чувстват като най-красивите хора на света и дори и понякога да прекаляват с неискрените хвалебствия, често мислят, че другарите им заслужават най-доброто.

8. Рак

Хората от този знак обичат да прекарват много време сами. Заради това трудно се доверят на хората и по този начин отблъскват много от тях. Те винаги дават два пъти повече, отколкото получават, но им отнема известно време, за да стигнат до този момент. Имат добро сърце, но толкова често са били наранявани, че не е изключено понякога да ги сметнете за ледени кралици, когато се сблъскате с тях. Често не прощават собствените си грешки и никога да не дават на хората втори шанс. Тъй като им липсва доверие в отношенията, те са нещо социално неадекватни, когато за пръв път се срещнат с някого.

9. Овен

Най-доброто качество, което Овенът търси сред приятелите си, е това дали може да се доверят на човека отсреща. Представителите на тази зодия изглеждат като хора, които трудно нещо може да ги разклати, но истината е, че те са чувствителни, но не знаят как да показват тези емоции. Бързо избухват, така че може да се окажете в битки с тях често.

10. Телец

Телецът е най-малко драматичен от всички знаци. Представителите на тази зодия са лежерни, безгрижни и наистина са добри и верни приятели. Те поддържат най-дългите отношения и почти никога не горят мостове. Опитват се да избягват проблемите в отношенията си на всяка цена. Но пък са прекалено инатливи. Телецът е този, който обича да командва и е доста трудно да го накарате да направи това, което не иска. Но Телецът е човек на думата.

11. Козирог

Те са най-забавните от всички зодии, но и най-трудните. С тях винаги ви чака някакво приключение. Бъдете готови за това. Те са към края на този списък, защото колкото и добри приятели да са, винаги поставят връзките си пред приятелството.

12. Дева

Девите са трудни за приятелство поради краткия си нрав и непримирима природа. С прости думи, по-добре да ти имате за приятели, отколкото за врагове. Така че дръжте ги близо, но не прекалено близо.

mila.bg

0 покажи коментарите
Още по темата:
Още от Лайфстайл »