Начало » Общини » ОБЩИНИТЕ ОТБЛИЗО: "Конкурент" гостува в Криводол, където управлението не буксува, а...

ОБЩИНИТЕ ОТБЛИЗО: "Конкурент" гостува в Криводол, където управлението не буксува, а...

16.08.2019 08:00 873
ОБЩИНИТЕ ОТБЛИЗО: "Конкурент" гостува в Криводол, където управлението не буксува, а...

Много може да се говори за управлението на Община Криводол. През последните години то прилича на кола за рали /каквото състезание се провежда на писта край града – б.р./, която не просто буксува, а направо е заглъзнала до стъклата в тинята. Форсирането на двигателя не само не помага за излизането от калната яма, а точно обратното – задълбава потъването.

Днес в рубриката си ОБЩИНИТЕ ОТБЛИЗО гостуваме в Криводол. Не сме поканени от кмета Петър Данчев, а от хората, на които им е омръзнало да ги „управлява“. Нормално е. Той има други грижи... с прокуратурата.

Според последното преброяване в Криводол живеят 3 157 души, а населението на общината наброява 10 054 души. 14 села попадат в територията с административен център Криводол, това са: Баурене, Ботуня, Галатин, Главаци, Големо Бабино, Градешница, Добруша, Краводер, Лесура, Осен, Пудрия, Ракево, Уровене и Фурен.

13-местен е общинският съвет, в него силите са разпределени така: ЛАРК/ДСП – 4, БСП – 3, Народен съюз, ГЕРБ и Реформаторски блок – по 2. Председател е Петър Комитски от ГЕРБ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

ОБЩИНИТЕ ОТБЛИЗО: "Конкурент" гостува в Криводол, където управлението не буксува, а...
0 покажи коментарите
Още по темата:
Инж. Милчо Доцов: Мандатът ни беше най-добрият за хората в Берковица Уважаеми жители на община Берковица, В края на мандата представям пред Вас отчет за моята работа и на моя екип през 4-те години на мандат 2015-2019 г. Като генерален извод с чувство на удовлетворение ... 20.09.2019 12:00 329 0
Още от Общини »