Начало » Крими » Prison Break от затвора във Враца

Prison Break от затвора във Враца

07.07.2019 12:25 2931
Prison Break от затвора във Враца

Трима невръстни престъпници са офейкали тази нощ от поправителния дом за непълнолетни, който е част от врачанския затвор, научи „Конкурент“. Информацията беше потвърдена от два независими един от друг източника, които не пожелаха имената им да бъдат цитирани.

В зандана, който е от открит тип, тази сутрин липсвали двама 15-годишни бандити и един, който е на 17 г., като липсата им била установена при сутрешната проверка, която се прави обикновено в 7 часа.

Спазен е протокола и е обявена тревога. В издирването на младите престъпници е мобилизиран целия наличен състав на затвора. Тъй като бегълците не са местни, а от други части на България, домовете им ще бъдат проверени последни.

Разследващите установили, че тримата са се качили на покрива на помещението и след рискован скок над триметровата ограда, са се хванали за висок бор, който е непосредствено до телените прегради.

Шеф на охраната по това време бил командирът на отделение Красимир Кунчев, който носи пълната отговорност за бягството. На този етап се установява как бегълците са неутрализирали охранителната система и въпреки изграденото видеонаблюдение, никой от надзирателите не е видял случващото се, докещ като в хитовия американски ТВ сериал "Prison Break".

Директорът на врачанския затвор Ангел Кабатлийски не беше открит за коментар на мобилния си телефон.

Prison Break от затвора във Враца
0 покажи коментарите
Още по темата:
Огнеборци реагирали на 9 сигнала за пожари през изминалото денонощие През изминалото денонощие огнеборците реагирали на 9 сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви във Видин и в землищата на Покрайна, Капитановци, Макреш, Ново село и Кос... 17.09.2019 12:15 138 0
Още от Крими »