Начало » Събития » Търсят кой да смени д-р Кети Ценова

Търсят кой да смени д-р Кети Ценова

13.06.2019 10:00 627
Търсят кой да смени д-р Кети Ценова

Общинският съвет във Враца обяви открита процедура за провеждане на конкурс за управител на Центъра за кожно-венерически заболявания във Враца.

Столът стана вакантен, след като досегашният шеф д-р Кети Ценова го освободи, за да седне на друг, но в кабинета на директор на РЗИ - Враца.

Одобреният кандидат ще трябва да премине през етапите на процедурата, преди да подпише 3-годишен договор за ууправление. Условията и необходимите документи можете да видите в днешния брой на в. „Конкурент“ – всекидневникът на Северозапада.

0 покажи коментарите
Още по темата:
Депутат с питане до регионалния министър и МВР след инцидента в Борован Народният представител от ВМРО Красимир Богданов отправи писмен въпрос към министрите на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и на Вътрешните работи Младен Маринов, относно мерките ... 17.09.2019 21:00 168 0
Да бъдем хора! Хората с разрушената къща в Борован се нуждаят от подкрепа Общинската управа на Борован ще предприеме безпрецедентна акция в подкрепа на семейството на Петя Конецовска, научи "Конкурент". Кметът инж. Десислава Тодорова потвърди информацията и призова всички б... 17.09.2019 20:15 443 0
Още от Събития »