Начало » Лайфстайл » Тото не спира да се заяжда с МЕГЗ (Подробности)

Тото не спира да се заяжда с МЕГЗ (Подробности)

11.06.2019 09:30 401
Тото не спира да се заяжда с МЕГЗ (Подробности)

Тото от Скандау напоследък е решил да залага на евтин ПР със скандали с някои от най-известните жени в България.

Той първо захапа Гери-Никол точно на пускането на новата ѝ песен. След като видя медийния интерес, който предизвика със скандала, сега Тото се е захванал с най-популярната риалити звезда у нас. Първо рапърът възпя „Ангелите на Мегз” в последното си парче със Слаткаристика.

След като песента, обаче, се оказа пълен провал и единственият отзвук относно него беше препратката към Мегз, певецът реши да продължи нападките към дизайнерката и в социалните мрежи. Два пъти той качи колаж със себе си и Мегз в инстаграм профила си. Снимките се оказаха най-харесваните и коментирани кадри в профила на рапъра.

Много от феновете на Скандау, обаче, изкритикуваха Тото защо не спира да говори за дизайнерката. Мегз не се включи в скандала. Дизайнерката е окрилена от любовта и много заета с новото си риалити и реши да не обръща внимание на напъните на рапъра.  

Злите езици коментират, че Тото все още не може да прежали факта, че Мегз го изложи пред цяла България като направи нечуван скандал на финала на Вип Брадър преди 2 години и му отне победата. “Тото я мрази с цялото си сърце. Тя първо унищожи победата му, после разказа на цяла България, че е ром. Това му е болна тема и често като си пийне не спира да говори за Мегз”. 

hotarena.net

0 покажи коментарите
Още по темата:
Още от Лайфстайл »