Начало » Събития » Ученици твориха с отпадъчни материали на детски празник

Ученици твориха с отпадъчни материали на детски празник

12.06.2019 18:00 210
Ученици твориха с отпадъчни материали на детски празник

Творчество може да има и с отпадъчни материали.Доказаха го учениците от СУ „Никола Войводов“, участващи  групата "Природата и ние" с ръководител Катина Лалкова. Техният еко-щанд на детския празник "Усмивка " се радваше на огромен интерес.

Предварително подготвени с отпадъчни материали и заредени с интересни идеи учениците от СУ „Никола Войводов“ показваха на проявяващите интерес деца как да изработват  атрактивни модели на растения, животни и други предмети, за направата на които използваха отпадъчни материали.

С помощта на учениците със задачата успяха да се справят и най-малките посетители на детския празник. Всички, които посетиха еко-щанда, се убедиха, че "еко-изкуството" е  приятно, забавно  и полезно.

 

Ученици твориха с отпадъчни материали на детски празник
Ученици твориха с отпадъчни материали на детски празник
0 покажи коментарите
Още по темата:
Депутат с питане до регионалния министър и МВР след инцидента в Борован Народният представител от ВМРО Красимир Богданов отправи писмен въпрос към министрите на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и на Вътрешните работи Младен Маринов, относно мерките ... 17.09.2019 21:00 168 0
Да бъдем хора! Хората с разрушената къща в Борован се нуждаят от подкрепа Общинската управа на Борован ще предприеме безпрецедентна акция в подкрепа на семейството на Петя Конецовска, научи "Конкурент". Кметът инж. Десислава Тодорова потвърди информацията и призова всички б... 17.09.2019 20:15 443 0
Още от Събития »