Начало » Спорт » Миньор Кипровец закри сезона с банкет на стадиона

Миньор Кипровец закри сезона с банкет на стадиона

27.05.2019 09:10 479
Миньор Кипровец закри сезона с банкет на стадиона

 

Миньор Кипровец закри футболния сезон с традиционния банкет. Около трапезата липсваха част от футболистите поради ангажименти, но присъстващите ги заместиха достойно.

Пореден силен сезон в последните години изпращат чипровчани, след като тази година успяха да се преборят за 5-то място въпреки изоставането на полусезона. Гръбнакът на отбора за наесен ще се запази като Ивайло Цанков-Тинков остава на 100% в отбора, докато Цвети Неделчев ще потърси развитие в горните нива, но ако не се получи отново ще бъде част от Чипровци. Най-вероятно ще Денис Димитров остава играещ треньор и за следващия сезон.

„Ще вземем 2-3 нови момчета, защото отбора има основа, просто малко повече конкуренция и ширина ни трябва и съм сигурен че може да се борим дори за Топ 3, но целта винаги ни е била - добър колектив и борбеност, а с това ще дойдат и резултатите”, каза Денис Димитров.

Банкетът премина на стадиона в Чипровци, където в административната сграда има доста помещения, подходящи и за подобно мероприятие.

 

Миньор Кипровец закри сезона с банкет на стадиона
0 покажи коментарите
Още по темата:
Околчица оцеля след канонадата на згориграждани и спечели дербито Околчица сломи Миньор Згориград с 3:2 в отложена среща от 1-ия кръг на БАМФ Враца. Владимир Ангелов, Вангел Вангелов /плюс асистенция/ и Георги Янев реализираха за моравчани, Ангел Петров и Пламен Нит... 18.09.2019 19:40 295 0
Още от Спорт »