Начало » Спорт » Атлетка от Враца отново се закичи със златото СНИМКИ

Атлетка от Враца отново се закичи със златото СНИМКИ

26.05.2019 20:40 587
Атлетка от Враца отново се закичи със златото СНИМКИ

Евелина Иванова, състезателка на частния лекоатлетически клуб Ивайло Младенов от Враца, отново заслужи златния медал. Тя триумфира на провелия се в събота турнир"Тереза Маринова и приятели". Врачанката победи на 60м и завърши пета на скок дължина /при родените 2006-2007 г./, съобщи президентът на клуба Ивайло Младенов.

Деян Цветанов е втори на 60 м и шести на скок дължина. Останалите представители на клуба - Анжелина Петкова,МелитаЛекова,Цвети Нинова и Любомир Илиев също се представиха достойно в конкуренция от над 700 деца от цяла България.

"Победата на Еви беше най-впечатляващата победа на Еви,защото бе извоювана много трудно,буквално в последните метри на бягането в конкуренцията на най-добрите спринтьорки от България на нейната възраст! Мога да кажа,че турнирът беше по-силен от националното първенство, което е още по-голям повод за радост от спечелените два медала", коментира пред "Конкурент" патронът на клуба Ивайло Младенов.

 

Атлетка от Враца отново се закичи със златото СНИМКИ
Атлетка от Враца отново се закичи със златото СНИМКИ
0 покажи коментарите
Още по темата:
Околчица оцеля след канонадата на згориграждани и спечели дербито Околчица сломи Миньор Згориград с 3:2 в отложена среща от 1-ия кръг на БАМФ Враца. Владимир Ангелов, Вангел Вангелов /плюс асистенция/ и Георги Янев реализираха за моравчани, Ангел Петров и Пламен Нит... 18.09.2019 19:40 295 0
Още от Спорт »