Начало » Събития » Обявиха конкурс за шефското място в общинско предприятие

Обявиха конкурс за шефското място в общинско предприятие

27.05.2019 08:00 867
Обявиха конкурс за шефското място в общинско предприятие

Общинската управа на Враца обяви подбор за длъжността директор на Общинско предприятие „Паркинги и гаражи“ – това личи от обява в днешния брой на вестник „Конкурент“.

Кандидатите трябва да притежават висше икономическо образование или в област, съответстваща на спецификата на дейността на предприятието. Одобреният претендент ще получи 3-годишен договор за управление.

Документите за участие в конкурса се подават в едномесечен срок от датата на публикацията в Центъра за административно обслужване на местната администрация.

Подробности можете да намерите днес във в. „Конкурент“ – всекидневникът на Северозапада.

0 покажи коментарите
Още по темата:
Съветници обсъждат докладна за депо за отпадъци край Кула Съветниците от Кула ще разгледат на следващото си редовно заседание в петък докладна от кмета Владимир Владимиров за намерението на местната управа да кандидатства за финансиране пред министерството н... 19.09.2019 07:00 15 0
Бивш полицейски шеф влиза в битката за кмет на Берковица Бившият шеф на областната полиция в Монтана комисар Иван Георгиев влиза в битката за кмет на Берковица. Кандидатурата му е издигната от инициативен комитет, показва справка в общинската избирателна ко... 19.09.2019 05:00 192 0
Още от Събития »