Начало » Събития » Община Враца търси директор на...

Община Враца търси директор на...

27.05.2019 06:00 733
Община Враца търси директор на...

Общинската управа на Враца обяви подбор за длъжността директор на Общинско предприятие „Социални дейности“ – това личи от обява в днешния брой на вестник „Конкурент“.

Кандидатите трябва да притежават висше икономическо образование или в област, съответстваща на спецификата на дейността на предприятието. Одобреният ще получи 3-годишен управленски мандат.

Документите за участие в конкурса се подават в едномесечен срок от датата на публикацията в Центъра за административно обслужване на местната администрация.

Подробности можете да намерите днес във в. „Конкурент“ – всекидневникът на Северозапада.

0 покажи коментарите
Още по темата:
Съветници обсъждат докладна за депо за отпадъци край Кула Съветниците от Кула ще разгледат на следващото си редовно заседание в петък докладна от кмета Владимир Владимиров за намерението на местната управа да кандидатства за финансиране пред министерството н... 19.09.2019 07:00 15 0
Бивш полицейски шеф влиза в битката за кмет на Берковица Бившият шеф на областната полиция в Монтана комисар Иван Георгиев влиза в битката за кмет на Берковица. Кандидатурата му е издигната от инициативен комитет, показва справка в общинската избирателна ко... 19.09.2019 05:00 190 0
Още от Събития »