Начало » Събития » Искате да сте директор? Вижте тази обява

Искате да сте директор? Вижте тази обява

27.05.2019 11:00 459
Искате да сте директор? Вижте тази обява

Общинската управа на Враца обяви подбор за длъжността директор на Общинско предприятие „Спорт и туризъм“ – това личи от обява в днешния брой на вестник „Конкурент“.

Кандидатите трябва да притежават висше икономическо образование или в област, съответстваща на спецификата на дейността на предприятието. Одобреният претендент ще получи 3-годишен трудов договор за управление.

Документите за участие в конкурса се подават в едномесечен срок от датата на публикацията в Центъра за административно обслужване на местната администрация.

Подробности можете да намерите днес във в. „Конкурент“ – всекидневникът на Северозапада.

0 покажи коментарите
Още по темата:
Депутат с питане до регионалния министър и МВР след инцидента в Борован Народният представител от ВМРО Красимир Богданов отправи писмен въпрос към министрите на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и на Вътрешните работи Младен Маринов, относно мерките ... 17.09.2019 21:00 170 0
Да бъдем хора! Хората с разрушената къща в Борован се нуждаят от подкрепа Общинската управа на Борован ще предприеме безпрецедентна акция в подкрепа на семейството на Петя Конецовска, научи "Конкурент". Кметът инж. Десислава Тодорова потвърди информацията и призова всички б... 17.09.2019 20:15 447 0
Още от Събития »