Начало » Събития » „Монтана на токчета” е поредният дарител на неонатологията

„Монтана на токчета” е поредният дарител на неонатологията

19.05.2019 12:00 451
„Монтана на токчета” е поредният дарител на неонатологията

Дамски благотворителен клуб „Монтана на токчета” направи дарение на отделението по неонатология  в монтанската болница ”Д-р Стамен Илиев”. То е на стойност 1 000 лв. и  съдържа пелени, чаршафи и възглавнички, хавлийки, дрешки и биберони за най-малките пациенти.

За своите каузи дамите набират средства с дарителски касички, в които граждани пускат левчета , кой колкото може и иска. Добавят и лични суми.

„Решихме  да осигурим консумативи и вещи за ежедневните грижи, които да подпомогнат  екипа на отделението. Искаме добро бъдеще на нашите деца, което е и мотото на нашата кампания“, обясниха от организацията и   благодариха  за  съпричастието  на хората от Монтана и региона, които са се включили в дарителската акция.

0 покажи коментарите
Още по темата:
Депутат с питане до регионалния министър и МВР след инцидента в Борован Народният представител от ВМРО Красимир Богданов отправи писмен въпрос към министрите на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и на Вътрешните работи Младен Маринов, относно мерките ... 17.09.2019 21:00 167 0
Да бъдем хора! Хората с разрушената къща в Борован се нуждаят от подкрепа Общинската управа на Борован ще предприеме безпрецедентна акция в подкрепа на семейството на Петя Конецовска, научи "Конкурент". Кметът инж. Десислава Тодорова потвърди информацията и призова всички б... 17.09.2019 20:15 439 0
Още от Събития »