Начало » Събития » IN MEMORIAM! Почина д-р Иван Кръстев

IN MEMORIAM! Почина д-р Иван Кръстев

20.04.2019 10:25 15426
IN MEMORIAM! Почина д-р Иван Кръстев

Началникът на врачанското акушеро-гинекологично отделение в МБАЛ "Христо Ботев" д-р Иван Кръстев е починал тази сутрин.

Лекарят, дал живот на хиляди бебета, издъхна в болница ИСУЛ в София, където беше закаран преди 6 дни след нелеп инцидент в с. Горно Пещене. Полицията разследва причините, довели до нараняванията му. Вероятно ще бъдат повдигнати обвинения за причиняване на смърт по непредпазливост срещу 62-годишен мъж от врачанското село, който е бил с лекаря в събота вечерта.

Новината за кончината на един от най-добрите лекари-гинеколози във Враца от последния половин век шокира и близки, и подчинени и приятелите му. По зла ирония на съдбата мисията, на която той посвети последните 15 години от живота си - ремонтът на АГО, е на път да се случи, след като ръководството на болницата пусна обществена поръчка за дейностите.

Жалко, защото д-р Иван Кръстев беше истински професионалист, голям лекар и верен приятел.

"Конкурент" поднася съболезнования на близките!

Бог да го прости!

0 покажи коментарите
Още по темата:
Свикват консултации за определяне съставите на секционните избирателни комисии Кметът на Община Враца Калин Каменов отправи покана до представителите на парламентарно представените партии и коалиции в 44-ото Народно събрание и представители на партии и коалиции от партии, които ... 18.09.2019 11:00 48 0
Още от Събития »