Начало » Крими » Огнеборци гасиха 16 пожара във Видинско

Огнеборци гасиха 16 пожара във Видинско

25.03.2019 09:45 189
Огнеборци гасиха 16 пожара във Видинско

В събота и неделя огнеборците във Видинско са реагирали на общо 16 сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви, храсти и отпадъци в региона, съобщиха от полицията в областния град.

На 23 март около 15.38 часа възникнал пожар в спомагателна сграда на ул.“Цар Иван Асен II“ в областния град. Огънят унищожил 30 кв.м. покривна конструкция. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Пожарът тръгнал от запалени сухи треви в близост. Екипи с два автомобила на РСПБЗН-Видин потушили пламъците.

На 24 март около 14 часа възникнал пожар в паянтова стопанска постройка на частен имот в село Киреево. Огънят унищожил дървената и покривната конструкция на сградата, около 3 тона сено и домашни животни. Причината за пожара е в процес на установяване. Случаят разследват служители на РУ-Кула, образувано е досъдебно производство.

0 покажи коментарите
Още по темата:
Бандата за просяци от Видинско хваната заради парадиране във фейсбук Заради парадиране със злато и огромни суми пари във фейсбук е попаднала в полезрението на разследващите групата, трафикирала просяци към Швеция. Това съобщи шефът на спецпрокуратурата Димитър Франтише... 22.04.2019 16:30 390 0
Още от Крими »
placeholder