Хороскоп

Овен

21 March - 20 April

Ще станете свидетели на настъпващите промени и това ще ви накара да се почувствате повече от добре. Няма да ви липсва желание за нищо и упорито ще работите по осъществяването на всяка своя идея.Умората ви също ще е голяма. Не се нагърбвайте с чужди ангажименти, така ще си спестите разочарования, които биха ви натоварили излишно. В личен план ви предстоят интересни събития. Новостите и върховете в развитието ви ще се отразят положително на авторитета ви. Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да ви подтикнат към всякакви емоции. Радостни ще установите, че имате на кого да се опрете, ако поискате. Парите няма да са ви проблем. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около вас щастливи.

Телец

21 April - 21 May

Приятно ще останете изненадани от предложение на човек, който познава качествата ви, но до сега не сте работили заедно. Трескаво ще се подготвяте за предстояща изява и по-малко ще обръщате внимание на дреболиите край себе си. Усърдието ви ще бъде възнаградено и ще постигнете финансово и духовно удовлетворение. С реализацията на идеите ви ще расте и популярността ви на хора, знаещи и можещи. Съветът ни е да не предприемате необмислени ходове. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното ви отношение към общи проблеми. Съсредоточете се върху вашите цели и не си губете времето в празни занимания. Вълнуващи емоции ви очакват в интимната сфера.

Близнаци

22 May - 21 June

Ще работите за подобряване на физическата си и психическа форма, осъзнавайки, че доброто ви здраве е предпоставка за успехи. На първо време ще се заемете с действия, с които да защитите собствените си интерес, което няма да ви затрудни особено. С тях срещнете по-малко разбиране, но ще ви помогнат да подобрите финансите си. В тези ви действия ще получите подкрепа от хора, с които имате установени взаимоотношения. Грижейки се за собственото си благополучие ще търсите повече спокойствие, дистанцирайки се от всевъзможни пречки. Животът ви ще се промени, а с него и посоката на мислите и действията ви. Самочувствието ви ще порасне, но не забравяйте за хората около вас и най-вече за онези, които са ви помагали.

Рак

22 June - 22 July

Продължава успешният ви ход. Събитията ще ви направят щастливи, предвид предстоящите ви изяви. Изпълнени сте с енергия и добри намерения. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. Възможни са изненади, които не винаги ще ви сварват в подходящото настроение. Не позволявайте на случайността да осуети плановете ви. Знанията и подготвеността ви за новостите, които навлизат в живота ще ви помагат да успявате в начинанията си. На работното място може да стигнете до водещи позиции, давайки изява на бързата си мисъл и безусловна активност. Някои ще получат предложение за по-висок пост.

Лъв

23 July - 23 August

С рутина и вяра в собствените ви сили пристъпвате към поредния силен период в живота ви. Имате какво да покажете на света и няма да се поколебаете да го направите, усвоявайки в движение новостите. И ще успявате. Разумно и с прагматичен подход към събитията ще решавате проблемите конструктивно, спазвайки срокове и договорености. Усвоили сте уроците си и гъвкаво се справяте с възникващите препятствия. Тези ви умения ви извеждат напред и претенциите ви за лидерското място са напълно основателни. Използвайте пълноценно времето си и работете за реализации на добрите ви намерения. Овладявайте емоциите си и не допускайте те да ви отдалечат от хората, които ви обичат. Поставяйте си нови цели и с устрем напред ги следвайте, бъдещето ви е открито.

Дева

24 August - 23 September

Решаването на финансови въпроси ще бъде съпътствано и от лични такива. Те ще поглъщат от времето ви, но по-важното е, че ще се справите. Постигайки основните си цели за периода, ще ви остане време да помислите и за себе си. На част от вас им предстоят творчески изяви, свързани с организирани мероприятия и форуми. Популярността ви ще расте, а с нея и самочувствието. Други ще мислят за смяна на работното място, но не рискувайте, ако не сте напълно сигурни в предложението, което имате. Като цяло периодът е градивен и ще проявите отговорността си както към бизнеса си, така и в интимните си обвързаности, защото е сигурно, че няма да ви липсват изкушения. Друг на ваше място не би открил връзка помежду им, но вие можете да вниквате в дълбочината на неща.

Везни

24 September - 23 October

Атмосферата около вас ще ви кара да се чувствате по-често изнервени, отколкото творчески. Независимо от обстоятелствата живота ще ви застави да бъдете прагматични и с присъщото си чувство за справедливост да пристъпите към решаване на проблемите. В професионален план ще имате предложения за съвместни начинания, които може да донесат и добри резултати. Вие умеете добре да се подготвяте и да водите добра политика, ако сте лично мотивирани, а случаят ще се окаже точно такъв. Време е да се замислите и върху личните си връзки и чувства. Свободните ще подобрят взаимоотношенията си с партньора и това ще ускори вземането на по-крайни решения. За ваше добро е да укротите инерцията си.

Скорпион

24 October - 22 November

Предстоящите дни ще бъдат интересни и контактите ви ще бъдат обещаващи както за професионалната ви реализация, така и в личен план. За много от вас се очертава пътуване, което ще ви носи добро настроение и самочувствие. Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Също ще се радвате на обичта на много хора до себе си и ще бъдете в центъра на вниманието им. Чарът ви ще бъде източник на вдъхновение за околните. С удоволствие ще работите както в къщи, така и на вън сред други хора. Постоянството ви ще ви изведе до търсени от вас резултати. Не се колебайте да отвръщате на недружелюбно настроените към вас с добро.

Стрелец

23 November - 21 December

Периодът е особено благоприятен за вашите финансови и материални придобивки. Приключвате успешно задачи, заради които ще получите възнаграждение. Освен това съдбата ще толерира смелите ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Радостни новини ще променят плановете ви и ще ускорят начинанията ви. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. В определени моменти ще е нужно да сте повече търпеливи, защото не всичко ще се движи с темпото, което би ви се искало. Също така не бива да сте прекалено откровени с другите, защото има опасност да ви злепоставят. Пазете се от хора, които ви се пишат приятели, а всъщност не са. Такива има около вас. Мнозина ще ги занимават имотни въпроси, а други ще намерят своята нова работа.

Козирог

22 December - 20 January

Добри перспективи за вашия бизнес и делови договорености. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Помислете, че по света съществуват далеч по-сложни и неразрешими проблеми от вашите. Може би се нуждаете повече от лични контакти с образовани хора, културни мероприятия и не на последно място от духовна храна. Работете върху себе си и с радост ще установите, че делата ви ще се подреждат според желанията ви. Но не очаквайте на готово да станат чудеса. Нужна е инициатива. Ще получите предложение за нова работа или оферта за доставка на стоки. Проверете достоверността на информацията, за да не пострадате. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите.

Водолей

21 January - 19 February

Важността на случващото се в живота ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Започнатото трябва да се приключи, като наред с това ще възникнат и нови задачи, не по-малко спешни и печеливши. Следвайки събитията и приоритетите си, ще печелите освен финанси и доверието на хора, търсещи мнението ви за свои проблеми. Не се притеснявайте за себе си, от вас се очаква да бъдете позитивни и добри, съдбата ще се погрижи да не ви липсва нищо, от което се нуждаете. Проникновени и можещи, ще насочвате развитието на важни процеси в правилната посока, без с това да пречите на другите да свършат своята работа. В подкрепа на идеите си, ще привличате на своя страна хора с добри позиции в обществото.

Риби

20 February - 20 March

В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви. Нещо повече, в спокойна обстановка нещата ще ви се отдават по-лесно. Убедеността ви, че сте направили всичко необходимо в конкретни моменти често ще се нуждае от преразглеждане. И на вас може да се случи да пропуснете важен детайл, въпреки акуратността и желанието ви да сте изрядни. Положително е желанието ви да се развивате духовно и този ви стремеж няма да остане невъзнаграден от съдбата. Финансови, професионални, семейни и лични успехи ще ви карат по-често да се замисляте върху цената, на която ги постигате. Здравословният начин на живот изисква да балансирате енергиите с повече плодове, зеленчуци, движение, усмивки и любов.